Seuratoimintaa

rovaniemen seudun perhokalastajat ry vuosikello 2023

Seuraillat

Kokoonnumme seurailtoihin joka toinen viikko kalenterin mukaisina päivinä Lyseonpuiston lukion luokkatilaan 206. Ota perhopenkkisi ja sidontavälineesi mukaan sidontailtoihin, seura tarjoaa perhoihin koukut ja niiden ympärille materiaalit. Teemaillat ovat tiettyyn teemaan kohdistuvia esitelmiä ja luentoja, jolloin ohjelmassa ei ole perhonsidontaa, ellei siitä erikseen mainita.

Ota sidontavälineesi ja tule mukaan rinkiin – tuo myös kaverisi mukaan, seurailtamme ovat aina avoinna myös seuran ulkopuolisille.

Perhonsidontakurssi

Seuramme järjestää kaikille avoimen yksi päiväisen perhonsidontakurssin maaliskuussa. Sidontakurssilla on perinteisesti ollut seuran ulkopuolinen vetäjä ja kurssilla on sidottu perhoja kurssilaisten toiveiden mukaisesti.

Sidontakurssista tiedotetaan jäseniä seuratiedotteessa sekä verkkosivujemme kalenterissa.

Heittoharjoittelua ja väline testausta

Heittoharjoittelua ja väline testausta tapahtuman tarkoituksena on palautella mieliin talven jälkeen heittämistä ja tarkastaa perhovälineiden toimivuus kesän koitoksia ajatellen. Tapahumassa on mahdollisuus kokeilla muiden seuralaisten vapa ja heittosiima yhdistelmiä sekä tietysti on mukava vaihtaa ajatuksia tulevista kesän suunnitelmista.

Kokoonnumme Lainaanrantaan – seuraa kalenteria!

Antti Sorron perhonheittokurssi

Seuramme kunniajäsen Antti Sorro järjestää kaikille avoimen kaksi päiväisen perhonheittokurssin kesäkuun alussa. Ensimmäisen päivän teemana on heittäminen yhden käden vavalla ja toisen päivän teemana heittäminen kahden käden vavalla. Molempiin kurssipäiviin on halutetessasi mahdollista osallistua joko yhden- tai kahden käden vavalla.

Seuraa kalenteria!

Seuraleiri

Seuramme järjestää jäsenilleen 3-4 päiväisen seuraleirin elokuussa. Seuraleirien kohteina ovat olleet Suomen ja Ruotsin lappien joet ja järvet.

Seuraleiristä tiedotetaan jäseniä seuratiedotteessa sekä verkkosivujemme kalenterissa.

Klikkaa viereistä kuvaa avataksesi videon.

Seuran mestaruuskilpailu ja kalakilpailu

Seuramme järjestää jäsenilleen kesän kestävän kalakilpailun sekä seuran mestaruuskilpailun.

Lisätietoa sivulta: Seuran kilpailut ja kalenterista.

Vuosikokous ja juhlapäivällinen 26.11.2022 klo 16.00-23.00

Marraskuussa seuramme vuosikokouksen jälkeen nautimme kalapitoisen juhlapäivällisen johon joulun makuja tuovat maittavat laatikot ja salaatit. Illan aikana on mukava kerrata menneen vuoden tapahtumia ja suunnitella tulevaa vuotta.

Kutsu vuosikokoukseen ja juhlapäivälliselle lähetetään jäsenille sähköpostilla sekä tiedotetaan verkkosivujemme kalenterissa.