Perhonsidontamateriaalien ja perhokamojen vaihtopörssi sekä kirpputori

Lyseonpuiston lukio Ruokasenkatu 18, Rovaniemi

Aloitamme syksyn perhonsidontamateriaalien ja perhokalastusvarusteiden vaihtopörssillä sekä kirpputorilla. Voit siis tuoda tilaisuuteen sinulle kaikkea perhokalastukseen liittyvää tarpeetonta tai ylimääräistä materiaalia, välineistöä, kirjallisuutta jne. myytäväksi tai voit neuvotella niiden vaihtamisesta johonkin muuhun välirahalla tai suoraan.

Seuran kalakilpailu päättyy

HOX! Seuran kalakilpailu päättyy 31.10.2022, joten vielä on mahdollista ilmoittaa kala kilpailuun tai käydä perhostelemassa se. Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 50€:n lahjakortti seuran vuosikokouksessa.

Lohiperhojen sidontarinki, omatoimisesti

Lyseonpuiston lukio Ruokasenkatu 18, Rovaniemi

Seuramme aloittaa omatoimisen lohiperhojen sidontaringin, johon kaikki lohiperhojen sitomisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Illoissa ei ole ohjattua sidontaa. Tarkoituksena on sitoa lohiperhoja omatoimisesti ja vaihtaa ajatuksia, näkemyksiä ja kokemuksia niin lohestamisesta kuin lohiperhoista.

Jäsentapaaminen

Lyseonpuiston lukio Ruokasenkatu 18, Rovaniemi

Tervetuloa keskustelemaan ja suunnittelmaan kuluvan vuoden seuratoimintaa kahvitellen. Tapaamisessa suunnitellaan seuramme tarjoamaa ohjelmaa niin kevään seurailtoihin kuin seuraleirin kohdetta. Tule mukaan, koska nyt on mahdollisuus vaikuttaa.